Batu Gedong

  • Panel Batu Budaya Bodas Ledge Stone Veneer Slate pikeun Panel Tembok Interior & Luar

    Panel Batu Budaya Bodas Ledge Stone Veneer Slate pikeun Panel Tembok Interior & Luar

    Sabak, quartzite na sandstone mangrupakeun bahan umum pikeun nyieun batu berbudaya pikeun aplikasi indoor na kaluar, kayaning veneers témbok batu berbudaya, batu ledger batu berbudaya, batu berbudaya Sakuliling hawu batu berbudaya Sakuliling panto batu.Batu berbudaya sabak sareng quartzite parantos seueur dianggo dina konstruksi sareng pasar renovasi di sakumna dunya pikeun penampilan alami anu éndah sareng biaya anu murah.CDPH Batu suplai rupa-rupa batu berbudaya sabak, kalawan spéktrum pinuh ku kelir, wangun jeung ukuran, ka pasar konstruksi upscale sakuliah dunya.Desain sareng potongan khusus sayogi.

  • Grey / produk batu budaya coklat panyalindungan lingkungan exterior témbok pagawean batu budaya / hiasan témbok / villa

    Grey / produk batu budaya coklat panyalindungan lingkungan exterior témbok pagawean batu budaya / hiasan témbok / villa

    Sabak, quartzite na sandstone mangrupakeun bahan umum pikeun nyieun batu berbudaya pikeun aplikasi indoor na kaluar, kayaning veneers témbok batu berbudaya, batu ledger batu berbudaya, batu berbudaya Sakuliling hawu batu berbudaya Sakuliling panto batu.Batu berbudaya sabak sareng quartzite parantos seueur dianggo dina konstruksi sareng pasar renovasi di sakumna dunya pikeun penampilan alami anu éndah sareng biaya anu murah.CDPH Batu suplai rupa-rupa batu berbudaya sabak, kalawan spéktrum pinuh ku kelir, wangun jeung ukuran, ka pasar konstruksi upscale sakuliah dunya.Desain sareng potongan khusus sayogi.

  • Tembok Batu Berbudaya Pink Alami Cladding Batu Veneer Batu Berbudaya Dekoratif pikeun Dijual / Rupa-rupa Warna Seni Budaya Batu Cladding Batu Sabak Budaya

    Tembok Batu Berbudaya Pink Alami Cladding Batu Veneer Batu Berbudaya Dekoratif pikeun Dijual / Rupa-rupa Warna Seni Budaya Batu Cladding Batu Sabak Budaya

    Sabak, quartzite na sandstone mangrupakeun bahan umum pikeun nyieun batu berbudaya pikeun aplikasi indoor na kaluar, kayaning veneers témbok batu berbudaya, batu ledger batu berbudaya, batu berbudaya Sakuliling hawu batu berbudaya Sakuliling panto batu.Batu berbudaya sabak sareng quartzite parantos seueur dianggo dina konstruksi sareng pasar renovasi di sakumna dunya pikeun penampilan alami anu éndah sareng biaya anu murah.CDPH Batu suplai rupa-rupa batu berbudaya sabak, kalawan spéktrum pinuh ku kelir, wangun jeung ukuran, ka pasar konstruksi upscale sakuliah dunya.Desain sareng potongan khusus sayogi.

  • Héjo/Biru Batu Tulis Alami/Granit/Kwarsa Tembok Cladding Budaya / Produk Batu Taman / Panel Tembok / Budaya Batu

    Héjo/Biru Batu Tulis Alami/Granit/Kwarsa Tembok Cladding Budaya / Produk Batu Taman / Panel Tembok / Budaya Batu

    Sabak, quartzite na sandstone mangrupakeun bahan umum pikeun nyieun batu berbudaya pikeun aplikasi indoor na kaluar, kayaning veneers témbok batu berbudaya, batu ledger batu berbudaya, batu berbudaya Sakuliling hawu batu berbudaya Sakuliling panto batu.Batu berbudaya sabak sareng quartzite parantos seueur dianggo dina konstruksi sareng pasar renovasi di sakumna dunya pikeun penampilan alami anu éndah sareng biaya anu murah.CDPH Batu suplai rupa-rupa batu berbudaya sabak, kalawan spéktrum pinuh ku kelir, wangun jeung ukuran, ka pasar konstruksi upscale sakuliah dunya.Desain sareng potongan khusus sayogi.

  • Batu budaya alam pikeun arsitektur desain modern, kaasup hideung / biru / kulawu témbok batu budaya / hiasan taman

    Batu budaya alam pikeun arsitektur desain modern, kaasup hideung / biru / kulawu témbok batu budaya / hiasan taman

    Sabak, quartzite na sandstone mangrupakeun bahan umum pikeun nyieun batu berbudaya pikeun aplikasi indoor na kaluar, kayaning veneers témbok batu berbudaya, batu ledger batu berbudaya, batu berbudaya Sakuliling hawu batu berbudaya Sakuliling panto batu.Batu berbudaya sabak sareng quartzite parantos seueur dianggo dina konstruksi sareng pasar renovasi di sakumna dunya pikeun penampilan alami anu éndah sareng biaya anu murah.CDPH Batu suplai rupa-rupa batu berbudaya sabak, kalawan spéktrum pinuh ku kelir, wangun jeung ukuran, ka pasar konstruksi upscale sakuliah dunya.Desain sareng potongan khusus sayogi.

  • Hideung / Biru / Kulawu / Konéng / Rusty Slate / Konéng Coklat / Rustic pikeun Budaya Batu

    Hideung / Biru / Kulawu / Konéng / Rusty Slate / Konéng Coklat / Rustic pikeun Budaya Batu

    Sabak, quartzite na sandstone mangrupakeun bahan umum pikeun nyieun batu berbudaya pikeun aplikasi indoor na kaluar, kayaning veneers témbok batu berbudaya, batu ledger batu berbudaya, batu berbudaya Sakuliling hawu batu berbudaya Sakuliling panto batu.Batu berbudaya sabak sareng quartzite parantos seueur dianggo dina konstruksi sareng pasar renovasi di sakumna dunya pikeun penampilan alami anu éndah sareng biaya anu murah.CDPH Batu suplai rupa-rupa batu berbudaya sabak, kalawan spéktrum pinuh ku kelir, wangun jeung ukuran, ka pasar konstruksi upscale sakuliah dunya.Desain sareng potongan khusus sayogi.

  • Batu Alam Pavers Random Flagstone pikeun Tembok jeung Flooring Hiasan / Paving outdoor / Hiasan Taman

    Batu Alam Pavers Random Flagstone pikeun Tembok jeung Flooring Hiasan / Paving outdoor / Hiasan Taman

    Flagstone mangrupakeun tipe kerok tina sabak datar, nu alus teuing pikeun patio jeung taman paving.Dua jenis pavers sabak flagstone disadiakeun.Salah sahijina dipotong sareng réngsé pikeun ukuran sareng bentuk desain khusus sedengkeun jinis anu sanésna bulk, bentukna henteu teratur sareng tiasa janten ukuran acak, nyaéta pikeun paving DIY.Flagstone Slate paver mangrupa alternatif idéal pikeun granit atawa sandstone paving

  • Flagstone Alami Hideung/Bluestone/Grey Pavers Teu Teratur /Basalt Flagstone Gila Paving Batu pikeun Outdoor Exterior Paving / Hiasan Taman

    Flagstone Alami Hideung/Bluestone/Grey Pavers Teu Teratur /Basalt Flagstone Gila Paving Batu pikeun Outdoor Exterior Paving / Hiasan Taman

    Batu CDPH anu teuas maké, scratch jeung noda tahan nyieun eta pisan serbaguna, sarta cocog pikeun sauntuyan aplikasi.

    Pikeun lansekap sareng aplikasi éksternal, sabak sareng bluestone tiasa nyandak sababaraha hiasan, tékstur anu cocog pikeun paving, cladding témbok éksternal sareng fitur cai.Sedengkeun pikeun aplikasi internal, batu tulis ngalaman popularitas renewed salaku ubin lanté, cladding na mosaics pikeun tembok fitur ogé basins ukiran sarta mandi.

  • Tembok Batu Hideung Alam, Batu Tembok Fitur Kulit Basalt, Beungeut Split Alam, Arsitéktur Batu, Tembok Cladding

    Tembok Batu Hideung Alam, Batu Tembok Fitur Kulit Basalt, Beungeut Split Alam, Arsitéktur Batu, Tembok Cladding

    Upami anjeun hoyong nambihan rasa karakter kana wangunan komersil atanapi padumukan anjeun, pertimbangkeun produk tina rentang CDPH tina témbok pamisah pamisah.

    Black Stone Walling nyaéta sadia dina cleft pamisah raray finish, nu dirancang pikeun ngahasilkeun katingal sarua jeung ngarasakeun tina batu alam, direkayasa pikeun nyadiakeun finish hardwearing - sarta dina anggaran affordable.

    Beungeut pamisah sacara konsisten mangrupikeun unit masonry arsitéktur anu paling populér sabab nawiskeun raray tékstur anu unik, sareng tiasa diproduksi salaku produk kelas cet atanapi dina sababaraha warna anu pikaresepeun.Kusabab prosés manufaktur blok raray pamisah, teu aya dua unit anu persis sami, anu nawiskeun jero estetika pikeun desain wangunan.

    Batu pameunteu pamisah kami tiasa dianggo salaku témbok anu nanggung beban atanapi salaku veneer, sareng nyampur ogé sareng blok arsitéktur anu sanés.

    Batu pameunteu nyaéta éfék insulasi, nyerep sora sareng tahan seuneu- ngajantenkeun éta produk anu dipikaresep dina pangwangunan proyék komérsial sapertos bioskop, sakola sareng gedong kotamadya.

  • BATU BATU ALAM / GRAY / BEUREUM / HIDEUNG / BODAS / BUKU KARAT Pikeun CLADDING DINDING / INTERIOR / PANEL DINDING DI LUAR / Atap / LANTAI / PAVING / DEKORASI LUAR

    BATU BATU ALAM / GRAY / BEUREUM / HIDEUNG / BODAS / BUKU KARAT Pikeun CLADDING DINDING / INTERIOR / PANEL DINDING DI LUAR / Atap / LANTAI / PAVING / DEKORASI LUAR

    Sacara géologis, Slate téh mangrupa batu métamorf anu grained halus anu diwangun ku sédimén atawa deposit lebu vulkanik anu ngaliwatan métamorfisme geus robah sacara kimiawi jeung strukturna.Batu tulis boga dua garis diartikeun of breakability - belahan jeung sisikian.Ieu ngamungkinkeun pikeun dibeulah sabak kana lambaran ipis, nu lajeng bisa motong sarta ngawangun kana slates hateup, kitu ogé loba aplikasi sejenna.

    CDPH Slate nganggo pangalaman mangtaun-taun urang pikeun mastikeun yén kualitas ubin batu alam ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, boh dina ciri saleresna produk sareng dina daya saing harga anu tiasa kami tawarkeun.

    Batu tulis kami tiasa dianggo pikeun Tembok Tembok, Ubin Lantai, Ubin Hateup, Batu Paving, Tangga, Curbs, Batu Kerb, Pavers Crazy, Batu Panji, Steppers, Stepping Stone, Léngkah, Pager sareng Chips.

  • Ubin Sabak Abu/Hideung/Karat pikeun Lantai/Palapis Tembok/Batu Budaya/Ubin Hateup

    Ubin Sabak Abu/Hideung/Karat pikeun Lantai/Palapis Tembok/Batu Budaya/Ubin Hateup

    Bahan batu sabak alami mangrupikeun bahan konstruksi anu saé pikeun hiasan interior sareng luar.Aranjeunna tiasa diandelkeun sareng serbaguna, janten pondasi anu sampurna pikeun proyék indoor atanapi outdoor anjeun.

    Sabak mangrupakeun bahan umum pikeun nyieun batu berbudaya pikeun aplikasi indoor na kaluar, kayaning veneers témbok batu berbudaya, batu ledger batu berbudaya, batu berbudaya Sakuliling hawu batu berbudaya Sakuliling.Batu berbudaya sabak geus loba dipaké dina konstruksi jeung pasar renovasi di Amérika Kalér, Éropa jeung Australia, pikeun penampilan alam geulis sarta harga affordable.CDPH Batu suplai rupa-rupa batu berbudaya sabak, kalawan spéktrum pinuh ku kelir, wangun jeung ukuran, ka pasar konstruksi upscale sakuliah dunya.Desain sareng potongan khusus sayogi.

  • Héjo Alami/Grey/Blue Batu Genteng Sabak Pikeun Paving/Lantai/Tembok Cladding/Indoor/Outdoor Hiasan

    Héjo Alami/Grey/Blue Batu Genteng Sabak Pikeun Paving/Lantai/Tembok Cladding/Indoor/Outdoor Hiasan

    CDPH Slate nawiskeun sajumlah ageung ubin lantai sabak anu dipilih pikeun kualitas sareng kaéndahanana.Alam indung sanés perfeksionis sareng permukaan dua ubin lantai sabak henteu pernah sami.Ieu hal anu salinan "jieunan manusa" teu bisa bersaing jeung.Total uniqueness ieu gandeng ku rentang warna béda, ukuran jeung finish ngidinan Anjeun pikeun nyieun tampilan na karakter nu cocog gagasan desain interior Anjeun.

    Ubin lanté sabak kami ogé awét pisan khususna pikeun daérah lalu lintas anu luhur anu nyayogikeun pangropéa anu kawilang rendah sareng bérés lantai anu épéktip.