Cina Glazed Keramik Bodas Pinuh Digosok Genténg Quality High sarta Harga Low

Katerangan pondok:

Pausahaan urang nganggap panyadiaan kontinyu solusi anu saé salaku fokus padamelan, terus-terusan ningkatkeun téknologi nyiptakeun, ningkatkeun kualitas barang sareng terus-terusan nguatkeun manajemén kualitas perusahaan, sareng narékahan pikeun ngahasilkeun ubin keramik bodas gilap Cina anu digosok pinuh ku kualitas luhur sarta harga low.Wilujeng sumping sadayana Babaturan luar negeri sareng mitra pangecér sareng kami.Kami bakal nyayogikeun anjeun langsung, kualitas luhur sareng jasa efisien pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
Cina Kotak lanté keramik, Kotak lanté keramik digosok kalawan harga preferential, produk urang geus diékspor ka loba nagara jeung wewengkon di dunya.Wilujeng sumping para nasabah, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sakumna dunya ngahubungi kami pikeun gotong royong sareng kauntungan.


Rincian produk

Tag produk

VIDEO PRODUK

PANJELASAN PRODUK

Ubin digosok mangrupikeun jinis ubin caang anu dilakukeun ku ngagiling permukaan ubin sakujur awak.Dibandingkeun sareng ubin sakujur awak, permukaan ubin anu digosok langkung mulus.Ubin anu digosok keras sareng tahan ngagem, cocog pikeun dianggo dina rohangan jero ruangan sapertos kamar mandi sareng dapur.Dumasar pamakéan téknologi infiltrasi, ubin digosok bisa nyieun rupa-rupa batu tiruan jeung épék tiruan kai.

SPESIFIKASI PRODUK

Diménsi 600mmX600mm 800mmX800mm
Kandelna 9 mm 10 mm
Warna Bodas, Konéng Bodas, Konéng
Babandingan nyerep cai <0,5% <0,5%
Bahan Beungeut keramik Beungeut keramik
Bungkusan Solusi 4 PCS / tas, 28KG 3 PCS / tas, 42KG
Lokasi Dianggo Tembok sareng lantai Tembok sareng lantai
Minimum Order 1x20GP ISO wadahna 1x20GP ISO wadahna

TAMPILAN PRODUK

anjeun (23)
anjeun (22)
anjeun (8)
anjeun (7)
anjeun (1)
anjeun (3)

KELEBIHAN PRODUK

1.Aman jeung Greener
Kotak inkjet digosok gaduh pilihan anu langkung saé bahan baku sareng syarat anu langkung luhur, sareng teraskeun prosés produksi ubin polishing stabil salami mangtaun-taun, sareng produk anu diproduksi langkung aman sareng langkung ramah lingkungan.
2.The spésifikasi nu leuwih teratur sarta flatness nu hadé
Inheriting kaunggulan tina prosés produksi stabil, dina prosés produksi, spésifikasi nu biasa, utamana tinta dina beungeut cai bisa tembus kana awak si cikal, sarta eta moal kapangaruhan salila prosés polishing permukaan, jadi sakabéh flatness nyaeta leuwih hade tinimbang produk full-polishing kayaning glaze.
3.Good karasa, leuwih maké-tahan
Inkjet ubin digosok neruskeun sipat alami ubin digosok biasa, karasa Mohs kira 6, produk leuwih maké-tahan, sarta éta cocog pikeun leuwih tempat.
4.Uniform warna jeung pangaruh seragam
Kusabab bédana warna anu ageung tina batu alam kusabab waktos diagenesis sareng jerona lapisan batu anu béda, ubin inkjet digosok sacara saksama dirumuskeun ku tinta énggal.Warna angkatan produk anu sami konsisten, bédana warna langkung tiasa dikontrol, sareng warna anu leres ditampilkeun sacara jelas, anu leres-leres masihan jiwa estetika batu alam.
5.Products anu harder sarta leuwih tahan ka bending
Kusabab formasi alam batu alam, waktu kematangan jeung weathering béda, hasilna derajat béda tina compactness jeung kakuatan;Kotak inkjet digosok dipencet ku rébuan ton tekenan hidrolik, lajeng sintered dina suhu luhur luhureun 1200 darajat Celsius, kalawan kakuatan tinggi;compactness alus tur nyerep cai Laju Low, bending alus, cracking, sarta kakuatan bending.
6.Easier ngaleupaskeun noda
Kotak polishing inkjet masih ngagunakeun lapisan lawon bubuk superfine dina awak cikal bakal padet, sarta téhnologi super beresih jeung caang diterapkeun dina beungeut cai, ku kituna kinerja antifouling sakabeh produk anu hadé tur hadé.

FOTO PABRIK

微信图片_20220714143930
微信图片_20220714143936
微信图片_20220714143939

TENTANG KAMI

PIC PABRIK

Pausahaan ieu dimaksudkeun pikeun ngalayanan pembeli internasional kalayan sagala rupa layanan ngaliwatan bisnis impor jeung ékspor kaasup tapi teu diwatesan ku desain, produksi, ngayakeun global, manajemén ranté suplai, logistik, instalasi luar negeri, jsb. Lingkup suplai kami ngawengku imah modular, jati, listrik. alat-alat, barang-barang saniter, bahan konstruksi ogé kargo séjén anu aub dina industri sareng perdagangan.

Kami mangrupikeun supplier bumi modular, ubin, batu sareng kawat di Cina, mangga ngahubungi kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • 400 × 800 Series Imah hiasan Ion négatif marmer Genténg

      400 × 800 Series Dekorasi Imah Io négatip ...

      VIDEO PRODUK DESKRIPSI PRODUK Ion négatif ubin marmer sakujur awak nyaéta ubin marmer sakujur awak anu bisa ngahasilkeun ion oksigén négatif.Dina seni prior, realisasi ubin keramik ion négatip dijieun ku ngawanohkeun aditif ion négatip kana sakabeh-awak émbrio atanapi lapisan glaze ka pabrik jeung sinter.Nalika kotak ion négatip aya dina kontak jeung hawa, éta bisa ngabentuk hawa boga muatan négatif kalawan jumlah release dioptimalkeun ion négatip, nu héjo tur aman.Anu...

    • 400 × 800 tipe sakabeh awak plat sedeng ion négatip ubin marmer

      400 × 800 tipe sakabeh awak plat sedeng negat ...

      VIDEO PRODUK DESKRIPSI PRODUK Ion négatif ubin marmer sakujur awak nyaéta ubin marmer sakujur awak anu bisa ngahasilkeun ion oksigén négatif.Dina seni prior, realisasi ubin keramik ion négatip dijieun ku ngawanohkeun aditif ion négatip kana sakabeh-awak émbrio atanapi lapisan glaze ka pabrik jeung sinter.Nalika kotak ion négatip aya dina kontak jeung hawa, éta bisa ngabentuk hawa boga muatan négatif kalawan jumlah release dioptimalkeun ion négatip, nu héjo tur aman.Anu...

    • 600 × 1200 marmer ngaliwatan-board Kotak, bisa dipaké salaku lanté imah jeung hiasan témbok

      600 × 1200 marmer ngaliwatan-board Kotak, bisa dipaké ...

      VIDEO PRODUK DESKRIPSI PRODUK Ion négatif ubin marmer sakujur awak nyaéta ubin marmer sakujur awak anu bisa ngahasilkeun ion oksigén négatif.Dina seni prior, realisasi ubin keramik ion négatip dijieun ku ngawanohkeun aditif ion négatip kana sakabeh-awak émbrio atanapi lapisan glaze ka pabrik jeung sinter.Nalika kotak ion négatip aya dina kontak jeung hawa, éta bisa ngabentuk hawa boga muatan négatif kalawan jumlah release dioptimalkeun ion négatip, nu héjo tur aman.Anu...

    • 600 × 1200 Ion négatif marmer Genténg pikeun hias Dijieun di Cina

      600 × 1200 Negatip Ion Marmer Genténg pikeun ornamén ...

      VIDEO PRODUK DESKRIPSI PRODUK Ion négatif ubin marmer sakujur awak nyaéta ubin marmer sakujur awak anu bisa ngahasilkeun ion oksigén négatif.Dina seni prior, realisasi ubin keramik ion négatip dijieun ku ngawanohkeun aditif ion négatip kana sakabeh-awak émbrio atanapi lapisan glaze ka pabrik jeung sinter.Nalika kotak ion négatip aya dina kontak jeung hawa, éta bisa ngabentuk hawa boga muatan négatif kalawan jumlah release dioptimalkeun ion négatip, nu héjo tur aman.Anu...

    • 600 × 1200 ubin marmer sakabeh awak bisa dipaké salaku témbok jeung lantai

      600 × 1200 ubin marmer sakabeh awak bisa dipaké salaku ...

      VIDEO PRODUK DESKRIPSI PRODUK Ion négatif ubin marmer sakujur awak nyaéta ubin marmer sakujur awak anu bisa ngahasilkeun ion oksigén négatif.Dina seni prior, realisasi ubin keramik ion négatip dijieun ku ngawanohkeun aditif ion négatip kana sakabeh-awak émbrio atanapi lapisan glaze ka pabrik jeung sinter.Nalika kotak ion négatip aya dina kontak jeung hawa, éta bisa ngabentuk hawa boga muatan négatif kalawan jumlah release dioptimalkeun ion négatip, nu héjo tur aman.Anu...