Kawat listrik

  • Pangalusna Niley Strand jaringan Cable Kategori 5e Pass Network Analyzer

    Pangalusna Niley Strand jaringan Cable Kategori 5e Pass Network Analyzer

    Produk ieu loba dipaké dina wiring aréa gawé horizontal indoor, kabel LAN indoor.

    Fitur pamakéan ngawengku:

    (1).Nyadiakeun rubakpita 100MHz dina jarak 90 méter, sarta laju aplikasi has nyaeta 100Mbps.

    (2).Produk ieu loba dipaké dina wiring aréa gawé horizontal indoor, kabel LAN indoor.

    (3).Produk ngagunakeun tambaga bébas oksigén kualitas luhur salaku konduktor transmisi, sarta kinerja transmisi listrik téh dipercaya jeung alus teuing, ngahontal jeung greatly exceeding indikator sistem super lima, nyadiakeun rojongan margin loba pisan pikeun link sistem, sarta konstruksi merenah tur gancang jeung peletakan.

     

  • SYV padet poliétilén insulated kabel coaxial

    SYV padet poliétilén insulated kabel coaxial

    SYV nujul kana padet poliétilén insulated kabel coaxial, jeung kode standar nasional nyaéta kabel frékuénsi radio - ogé katelah "kabel video".Kabel vidéo anu umum disebut nyaéta kabel TV, ogé tiasa dianggo salaku kabel pikeun kaméra panjagaan dina widang kaamanan.

    Pangiriman sinyal vidéo nyaéta kabel koaksial anu dipaké pikeun ngirimkeun sinyal analog baseband video, dipaké pikeun ngawaskeun sirkuit tertutup, konperénsi vidéo, sistem interkom vidéo, jeung sajabana pikeun ngirimkeun sinyal analog.

  • YTTW terasing fléksibel Mineral Insulated Fireproof Cable

    YTTW terasing fléksibel Mineral Insulated Fireproof Cable

    YTTW Isolated Flexible Mineral Insulated Fireproof Cable.It utamana cocog pikeun wangunan luhur-naékna di kota badag kalayan tegangan dipeunteun 750V, tempat hiburan sarta loba proyék konstruksi anu merlukeun kualitas luhur jeung kaamanan tinggi.

  • NG-A (BTLY) Aluminium Sheathed Kontinyu Extruded Mineral Insulated Fireproof Cable

    NG-A (BTLY) Aluminium Sheathed Kontinyu Extruded Mineral Insulated Fireproof Cable

    Kabel NG-A (BTLY) mangrupikeun kabel insulasi mineral generasi énggal anu dikembangkeun dumasar kana kabel BTTZ.Salian kaunggulan tina kabel BTTZ, éta ogé overcomes masalah jeung defects kabel BTTZ.Sareng kusabab panjang produksina henteu terbatas, henteu aya sambungan perantara anu diperyogikeun.Éta ngahémat 10-15% dina biaya investasi tibatan kabel BTTZ.

  • BTTZ Tambaga Core Tambaga Malapah Magnésium Oksida Insulated Fireproof Cable

    BTTZ Tambaga Core Tambaga Malapah Magnésium Oksida Insulated Fireproof Cable

    BTTZ Tambaga Core Tambaga Malapah Magnésium Oksida Insulated Fireproof Cable.Produk ieu dihasilkeun nurutkeun GB / T13033-2007 "Mineral Insulated Kabel jeung Terminal kalawan Tegangan Dipeunteun of 750V tur handap", sarta ogé bisa dihasilkeun nurutkeun standar dianjurkeun ku International Electrotechnical Komisi IEC, Standar Britania, Standar Jerman jeung Standar Amérika nurutkeun pangabutuh pamaké.
    Garis listrik anu lumaku pikeun produk ieu utamina transmisi kakuatan utama, sistem panyalindungan seuneu, sareng garis kontrol kamar komputer.

  • BBTRZ fléksibel Mineral Insulated Fireproof Cable

    BBTRZ fléksibel Mineral Insulated Fireproof Cable

    kabel insulated mineral anorganik, ogé katelah kabel fireproof fléksibel, konduktor na dijieunna tina kawat tambaga terdampar, kalawan pita mika multi-lapisan salaku lapisan insulating, pita mika dijieunna tina lawon serat kaca salaku bahan dasar, sarta lapisan luar geus longitudinally dibungkus. sarta dilas ku tape tambaga.Éta ditutup pikeun ngabentuk sarung luar, sareng sarung luar anu mulus dipencet janten bentuk spiral.Hal ieu utamana dipaké dina industri konstruksi kayaning kantor, hotél, hotél, puseur konferensi, subways, jalan tol, rel lampu, rumah sakit jeung padet populated sejen tur tempat di jero taneuh, sarta usaha industri jeung pertambangan kayaning kimia, metallurgy, kakuatan listrik, sarta luhur. suhu.

    BBTRZ fléksibel Mineral Insulated Fireproof Cable.Konduktor kabel dijieunna tina kawat tambaga terdampar kalawan sipat bending alus.Lapisan insulating dijieunna tina bahan insulating mineral, nu bisa tahan suhu luhur 1000 derajat.Lapisan isolasi waterproof ngagunakeun bahan isolasi poliétilén.

  • KVV22 Listrik Cable Control beurat Tambaga Core fléksibel Seuneu Tahan Electric Kawat Cable

    KVV22 Listrik Cable Control beurat Tambaga Core fléksibel Seuneu Tahan Electric Kawat Cable

    PVC insulated PVC kabel kontrol sheathed cocog pikeun wiring tina kontrol, sinyal, panyalindungan, sarta sistem pangukuran kalawan tegangan dipeunteun 450 / 750V tur handap atawa 0.6 / 1kV na handap.

  • Hot sale kawat kontrol custom, bisa dibagi kana tipe KVV

    Hot sale kawat kontrol custom, bisa dibagi kana tipe KVV

    PVC insulated PVC kabel kontrol sheathed cocog pikeun wiring tina kontrol, sinyal, panyalindungan, sarta sistem pangukuran kalawan tegangan dipeunteun 450 / 750V tur handap atawa 0.6 / 1kV na handap.

  • Kabel Photovoltaic sareng Kabel Batre Panyimpen Énergi

    Kabel Photovoltaic sareng Kabel Batre Panyimpen Énergi

    Kabel photovoltaic nyaéta kabel sambungan silang sinar éléktron kalayan suhu dipeunteun 120°C.Ieu mangrupakeun bahan radiasi-crosslinked kalawan kakuatan mékanis tinggi.Prosés cross-linking ngarobah struktur kimia polimér, sarta bahan thermoplastic fusible dirobah jadi bahan elastomeric infusible.Radiasi cross-linking sacara signifikan ningkatkeun sipat termal, mékanis sareng kimia tina insulasi kabel, anu tiasa tahan kaayaan parah dina alat anu saluyu.Lingkungan cuaca, tahan shock mékanis.Numutkeun standar internasional IEC216, kahirupan jasa kabel photovoltaic kami di lingkungan luar nyaéta 8 kali tina kabel karét sareng 32 kali tina kabel PVC.Kabel sareng rakitan ieu henteu ngan ukur gaduh résistansi cuaca anu pangsaéna, résistansi UV sareng résistansi ozon, tapi ogé tiasa nahan parobihan suhu anu langkung ageung tina -40 ° C dugi ka 125 ° C.

  • YJV22 XLPE insulated pita baja tipe pin PVC sheathed kabel kakuatan

    YJV22 XLPE insulated pita baja tipe pin PVC sheathed kabel kakuatan

    YJV22 XLPE insulated steel belt pin-dipasang PVC sheathed kabel kakuatan diteundeun di jero rohangan, dina saluran recessed, trenches kabel sarta langsung dikubur di jero taneuh.Kabel tiasa tahan gaya éksternal mékanis, tapi teu tiasa tahan gaya tensile badag.

  • YJV XLPE insulated PVC sheathed kabel kakuatan

    YJV XLPE insulated PVC sheathed kabel kakuatan

    Kabel kakuatan insulated XLPE henteu ngan ukur gaduh sipat listrik anu saé, sipat mékanis, résistansi sepuh panas, résistansi setrés lingkungan sareng résistansi korosi kimiawi, tapi ogé ngagaduhan struktur anu sederhana, gampang dianggo, henteu diwatesan ku neundeun serelek, suhu kerja jangka panjang High ( 90 derajat), kapasitas transmisi badag sarta kaunggulan sejenna, XLPE produk kabel kakuatan insulated ngawengku rentang pinuh ku retardant seuneu jeung non-seuneu retardant XLPE kabel kakuatan insulated.

  • WDZ-BYJ/WDZN-BYJ Inti Tambaga LSZH Cross-linked Polyolefin Insulasi/Kawat tahan seuneu

    WDZ-BYJ/WDZN-BYJ Inti Tambaga LSZH Cross-linked Polyolefin Insulasi/Kawat tahan seuneu

    Ieu adopts diimpor ramah lingkungan cross-linked polyolefin, nu boga kalenturan alus teuing, teu gampang burst, sarta mibanda sipat retardant seuneu nu teu bisa dibeuleum.Cai mibanda haseup low mun ampir euweuh haseup jeung euweuh gas bahya.
    WDZ-BYJ adopts IEC227 panyalindungan lingkungan baku generasi anyar retardant seuneu cross-numbu low-haseup polyolefin bébas halogén salaku produk ngagantian insulasi.Cai mibanda retardant seuneu alus teuing, haseup low, sarta sipat karacunan low, sarta overcomes tradisional halogén-ngandung Nalika polimér nu dibeuleum, éta ngahasilkeun paling haseup, nu nyieun jalma uncomfortable sarta corrode parabot, nu ngagambarkeun trend ngembangkeun kawat dinten ieu. jeung kabel.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2