Tembok Batu Hideung Alam, Batu Tembok Fitur Kulit Basalt, Beungeut Split Alam, Arsitéktur Batu, Tembok Cladding

Katerangan pondok:

Upami anjeun hoyong nambihan rasa karakter kana wangunan komersil atanapi padumukan anjeun, pertimbangkeun produk tina rentang CDPH tina témbok pamisah pamisah.

Black Stone Walling nyaéta sadia dina cleft pamisah raray finish, nu dirancang pikeun ngahasilkeun katingal sarua jeung ngarasakeun tina batu alam, direkayasa pikeun nyadiakeun finish hardwearing - sarta dina anggaran affordable.

Beungeut pamisah sacara konsisten mangrupikeun unit masonry arsitéktur anu paling populér sabab nawiskeun raray tékstur anu unik, sareng tiasa diproduksi salaku produk kelas cet atanapi dina sababaraha warna anu pikaresepeun.Kusabab prosés manufaktur blok raray pamisah, teu aya dua unit anu persis sami, anu nawiskeun jero estetika pikeun desain wangunan.

Batu pameunteu pamisah kami tiasa dianggo salaku témbok anu nanggung beban atanapi salaku veneer, sareng nyampur ogé sareng blok arsitéktur anu sanés.

Batu pameunteu nyaéta éfék insulasi, nyerep sora sareng tahan seuneu- ngajantenkeun éta produk anu dipikaresep dina pangwangunan proyék komérsial sapertos bioskop, sakola sareng gedong kotamadya.


Rincian produk

Tag produk

INFO DASAR

Bahan 100% batu alam Barang batu tulis, quartz, granit, sandstone jsb
Warna Batu Bodas, Kulawu, Coklat, Hideung, Rusty, Beureum, Pink, Héjo, jsb Paké Pikeun Interior jeung Exterior Tembok, Taman, Villa, Living Room, pangkeng, jsb.
Ukuran Datar Board: 150 × 600mm Kandelna Jangkungna 10-35 mm
Sertifikasi ISO9001, CE, SGS MOQ 100sqm, nampi pesenan percobaan leutik
Bungkusan Papan datar:4pcs / karton, 36 karton / peti, 32 peti / wadahna Réngsé Sawn & Kasar
Sarat pamayaran L/C dina tetempoan,T/T,persatuan urang Barat Sarat Dagang EXW, FOB, CIF, CNF jsb
Asalna Cina Kapasitas Produksi 20000sqm / bulan
Sampel Sampel gratis sayogi, conto angkutan barang kumpulkeun.

Naha milih NATURE BATU & APLIKASI

NAHA MILIH BATU ALAM APLIKASI
Rupa-rupa kelir
insulasi alus
Gampang pikeun instalasi
Merenah pikeun beberesih
Nafas bareng jeung alam
Éndah decorating éféktif
Wewengkon baseuh - Sumuhun
Tembok interior - Sumuhun
Lantai Interior - Sumuhun
Fitur Cai - Sumuhun
Pavers Exterior - Sumuhun
Cladding Exterior - Sumuhun

Batu alam rupa-rupa pola jeung warna ti quarry ka quarry, malah blok ka blok.Jalma kudu hormat uniqueness sarta kageulisan na saméméh urutan.Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun milih blok anu saé pikeun proyék dumasar kana karakterna.Ku kituna ulah salempang ngeunaan rentang warna.

PILIHAN WARNA

1
3
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12

HOT REKOMENDASI

1
2
3
4
5
6
7
8

PAKET

1
2
3

STUDI KASUS

4
3
2
1

PROFIL PERUSAHAAN

CDPH diadegkeun dina taun 1998, kami mangrupikeun panyadia profésional sareng ngarah pikeun produk batu alam, kalebet Granit, Basalt, Batu Tulis sareng Batu Budaya ti Cina sareng mancanagara.

CDPH nyayogikeun Solusi Batu Alam pikeun tukang sareng profésional dagang anu milarian ubin batu alam sareng pavers, countertops, batu budaya, témbok gabion…

Kami ubin batu, pavers, veneers jeung bata nu ilahar dipaké pikeun cladding témbok, alun-alun umum, wewengkon parkir, jalur, landscapes, sisi kolam renang, tangga, fireplaces, pancuran jeung wewengkon séjén husus-dirancang imah.

Tekstur unik batu alam urang, brings rarasaan alam .We nawarkeun Anjeun kualitas unggul, harga, rupa jeung jasa.

Béjakeun ka kami Ukuran / Warna / Bahan / Daérah Terapan anu anjeun pikahoyong,teras urang tiasa ngabantosan anjeun langkung saé dina waktosna, hubungi ayeuna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Beureum / hideung / batu basalt multicolor / batu vulkanik / lava sadia sakumaha bentang akuarium

      Beureum/hideung/multicolor batu basalt/batu vulkanik...

      DESKRIPSI PRODUK Batu lava / Batu vulkanik (umumna katelah pumice atanapi basalt porous) mangrupikeun batu porous sareng fungsi fungsina tina batu panyalindungan lingkungan anu dibentuk ku kaca vulkanik, mineral sareng gelembung saatos gunung bitu.Éta ngagaduhan seueur pori, beurat hampang, kakuatan tinggi sareng insulasi termal.Ieu mangrupakeun jenis batu mulia sarta polyporous, sarta dibentuk ku kaca vulkanik, mineral jeung hawa gelembung ...

    • Harga Murah Batu Lava / Batu Andesit / Batu Basalt Vulkanik / Permukaan Bulan / Permukaan Alami pikeun Patio / Halaman Belakang / Poolside

      Harga Murah Batu Lava/ Batu Andésit/ Gunung...

      Pedaran Produk Batu lava sabenerna mangrupa batu anu dihasilkeun tina bitu vulkanik.Éta batu kasar anu beuratna hampang sareng warna kulawu.Anu aneh tina basalt (batu lava) nyaéta vesicular, alveolate sareng alami, ningali tina permukaan motongna, liangna langkung ageung di luhur sareng langkung alit ka handap sareng langkung konsentrasi.Jenis bahan batu ieu ngagaduhan fitur khusus anu sanésna ...

    • Harga Murah Dilas Bolong Gabion Cage Tembok Panahan pikeun Taman

      Harga Murah Dilas Mesh Gabion Cage Panahan ...

      DESKRIPSI PRODUK Gabion diturunkeun tina gabbione, kecap basa Italia anu hartosna "kandang ageung".Tembok Gabion diwangun ku gabions, atawa kandang badag atawa baskets, nu ngeusi batu, gravel, beton, atawa bahan konstruksi leftover.Karanjang ageung ieu tiasa ditumpuk sareng dihubungkeun nganggo kawat tugas beurat.Tembok Gabion tiasa nawiskeun rupa-rupa kagunaan industri, kalebet kontrol erosi, kontrol banjir samentawis ...

    • Batu Genteng Batu Biru Pikeun Paving / Lantai / Cladding Tembok / Hiasan Dalam Ruangan / Luar

      Genteng Batu Biru Sabak Pikeun Paving / Lantai / Tembok Cla ...

      DESKRIPSI PRODUK CDPH Slate nawiskeun sajumlah ageung ubin lantai sabak anu dipilih pikeun kualitas sareng kaéndahanana.Alam indung sanés perfeksionis sareng permukaan dua ubin lantai sabak henteu pernah sami.Ieu hal anu salinan "jieunan manusa" teu bisa bersaing jeung.Total uniqueness ieu gandeng ku sauntuyan kelir béda, ukuran jeung finish ngidinan Anjeun pikeun nyieun hiji lo...

    • Bahan Gedong Pengetahuan Alam Digosok / Diduruk / Diasah Bodas / Hideung / Kulawu / Konéng Batu Granit Kotak pikeun Interiors na Exteriors témbok , floors , Lansekap.

      Bahan Wangunan Alami Dipoles / Diduruk / Diasah ...

      DESKRIPSI PRODUK Bahan batu alam tiasa diandelkeun sareng serbaguna, janten pondasi anu sampurna pikeun proyék indoor atanapi outdoor anjeun.Batu granit alam mangrupakeun blok kasar, urang kudu ngolah dina tipe béda beungeut nurutkeun pamakéan bédana atawa proyék, digosok, flamed nyaeta permukaan lolobana populér, pikeun indoor, kaluar panto, hiasan, lantai, témbok, counter tops, kasombongan tops, jalan. trotoar, hiasan taman ...

    • Genténg Basalt Murah Alami pikeun Panel Tembok / Lantai / Tangga / Curb / Pager / Lanskap dina Warna Hideung / Basalt Hideung / Cina Hideung / Hideung Mutiara Basalt / Bluestone

      Genténg Basalt Murah Alami pikeun Panel Tembok / Floo ...

      KENAPA MILIH BATU ALAM & APLIKASI KENAPA MILIH APLIKASI BATU ALAM Rupa-rupa warna Insulasi anu saé Gampang dipasang Gampang pikeun ngabersihkeun Napas sareng alam Éndah ngahias Wewengkon baseuh anu efektif - Sumuhun Tembok Interior - Sumuhun Lantai Interior - Sumuhun Fitur Cai - Sumuhun Exterior Pavers - Sumuhun Exterior Cladding – Enya...