Kumaha ngeunaan kamampuan panyalindungan tiis tina imah wadahna bungkus datar?

Imah wadah bungkus datar mangrupikeun jinis sistem gedong anu ngalawan tren busana.Éta tiasa dipindah-pindahkeun ka mana-mana sareng ngajantenkeun kahirupan anu langkung saé sareng nyaman pikeun jalma.Panel surya nyayogikeun listrik di jero ruangan, sareng pamanas cai surya nyayogikeun pemanasan sareng cai, sareng pancuran di jero ruangan sareng drainase padumukan dibersihkeun sareng dianggo deui ku sistem limbah.Bisa dijieun imah wadahna pak datar nurutkeun jumlah jalma.Naha imah wadahna bungkus datar tiasa tahan tiis?Jawabna enya.Ayeuna hayu urang tingali kamampuan panyalindungan tiis tina imah wadahna bungkus datar.

 fdsfgd (5)

Imah wadahna bungkus datar mangrupikeun jinis bumi prefab kalayan struktur saderhana, anu tiasa nyumponan kabutuhan hirup samentawis, kantor samentawis, operasi komérsial sareng neundeun mobile.Résistansi tiis tina jenis ieu imah wadahna gumantung kana struktur jeung kaluaran imah wadahna pak datar.

 fdsfgd (6)

Struktur imah wadahna pak datar merlukeun yén bahan baja warna teu boga masalah manajemén kualitas kayaning loopholes na perforations.Karya las kudu dipigawé ogé salila produksi, ninggalkeun euweuh sela, sarta produk anu diperlukeun pikeun mibanda kualitas workmanship alus, nu mangrupa premis penting.Bréh, tambahkeun sababaraha lapisan insulasi alus ka imah wadahna pak datar, guna mastikeun tightness hawa.Salami jumlah leutik pakakas sistem pemanasan ditambahkeun antara peti, pangaruh insulasi termal bisa ngahontal tingkat nu leuwih luhur, sarta tungtungna ngahontal efek panyalindungan tiis.

 fdsfgd (7)

Eta sia mentioning yén éta téh leuwih merenah ngagunakeun alat pemanasan listrik di imah wadahna pak datar.

Éta ogé sia ​​noting yén baja kuadrat dipaké dina handapeun kolom struktur baja datar pak wadahna imah merlukeun 100mm × 100mm di profil jeung ketebalan nyaeta 2.5m.Ukuran tina baja pasagi dipaké pikeun kolom kadua-carita 80mm × 80mm, sarta ketebalan nyaeta 2.5mm.Ukuran baja sudut dipaké kedah 30mmx30mm, sarta ketebalan nyaeta 3mm, sarta kualitas baja merlukeun kode baku.Nalika ngahasilkeun balok anu kedah lebet ka bumi wadahna bungkus datar, éta kedah dioperasikeun saluyu sareng sarat produk, sareng henteu diidinan ngirangan jumlah bahan anu dipaling, sareng beusi sudut sareng "baja kuadrat" rod kudu diatur sakumaha diperlukeun.Ieu mangrupa bagian penting tina kadali imah wadahna pak datar tur kudu mastikeun dipariksa.

fdsfgd (8)


waktos pos: May-24-2022