Warta

  • Dua hal nu peryogi kauninga ngeunaan imah wadahna

    Dua hal nu peryogi kauninga ngeunaan imah wadahna

    Biasana imah di kesan urang atawa imah dina tampilan diwangun ku loba bahan, kaasup bata tradisional jeung stucco jeung silo sisikian kai, jsb Sanajan kitu, kalawan kaperluan pangwangunan sosial, beuki loba jalma milih ekonomis Affordable jeung Sturdy Prefab Wadahna Imah. , Jadi Naon A...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih hiji imah wadahna?3 poin ieu kedah ditingali

    Kumaha carana milih hiji imah wadahna?3 poin ieu kedah ditingali

    Produk wadahna mimiti dianggo dina industri logistik, sareng wadahna salajengna laun-laun dikembangkeun janten perumahan samentawis pikeun sababaraha proyék.Kalayan kamajuan téknologi sareng paménta masarakat anu ningkat, wadahna laun-laun diganti ku imah wadahna.Janten dinten ieu kuring ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih jati katuhu pikeun hiasan kantor

    Kumaha carana milih jati katuhu pikeun hiasan kantor

    Kalawan jadi loba produk dina widang jeung kamajuan lumangsung, bisa jadi hésé uninga kumaha nangtukeun parabot sampurna pikeun kantor anjeun direnovasi kantor.Ayeuna, perabotan komersil langkung tebih saluareun méja khusus kalayan korsi roda suku sareng sababaraha panyimpen handapeun méja, sareng alat kerja modern ...
    Maca deui
  • Kumaha ngeunaan kamampuan panyalindungan tiis tina imah wadahna bungkus datar?

    Kumaha ngeunaan kamampuan panyalindungan tiis tina imah wadahna bungkus datar?

    Imah wadah bungkus datar mangrupikeun jinis sistem gedong anu ngalawan tren busana.Éta tiasa dipindah-pindahkeun ka mana-mana sareng ngajantenkeun kahirupan anu langkung saé sareng nyaman pikeun jalma.Panél surya nyayogikeun listrik jero ruangan, sareng pamanas cai surya nyayogikeun pemanasan sareng cai, sareng pancuran di jero ruangan sareng penduduk ...
    Maca deui
  • Jelaskeun kaunggulan imah wadahna bungkus datar pikeun anjeun

    Jelaskeun kaunggulan imah wadahna bungkus datar pikeun anjeun

    Diomongkeun ngeunaan imah wadahna pak datar, anjeun bisa mikir ngeunaan imah mobile dina situs konstruksi nu geus kaliwat, nu basajan, ipis, jeung teu boga rarasaan estetika.Teu nyaman cicing di. Kalawan ngembangkeun teknologi, imah wadahna pak datar kuat tur geulis, a ...
    Maca deui
  • Fitur packing imah wadahna jeung imah wadahna mobile

    Fitur packing imah wadahna jeung imah wadahna mobile

    Imah kontainer mangrupikeun jinis imah anu sering urang tingali dina kahirupan urang.Beda jeung imah beton bertulang, imah wadahna bisa dipindahkeun jeung diangkut.Adegan-adegan naon waé anu janten rohangan umum dina kahirupan urang: sapertos pabrik, kebon, vigil, jsb.Sadaya ieu tiasa dianggo pikeun ...
    Maca deui
  • Ciri imah terpadu baja lampu

    Ciri imah terpadu baja lampu

    Integrasi perumahan struktur baja ringan modern nyaéta ngora sareng gaduh vitalitas perumahan struktur baja, parantos seueur dianggo dina sapertos gedong kantor, villa, gudang, stadion olahraga, hiburan, pariwisata, konstruksi sareng low, gedong padumukan multilayer, sareng keun lain...
    Maca deui
  • Naon jinis sareng pasar perumahan modular?

    Naon jinis sareng pasar perumahan modular?

    Imah modular, ogé katelah wangunan prefabricated, diwangun ngagunakeun mode produksi industri.Sababaraha atawa sakabéh komponén anu diwangun ku prefabricating di pabrik lajeng transporting aranjeunna ka lokasi konstruksi pikeun dirakit ku sambungan dipercaya.Disebut perumahan industri ...
    Maca deui
  • Jalankeun!Éndah jalma Chengdong~

    Jalankeun!Éndah jalma Chengdong~

    2018, jam 7:30 am on May 13, 2018 Tongzhou Half Marathon resmina dimimitian!Tongzhou Half Marathon, salaku acara medali perunggu Asosiasi Atlétik Cina sareng acara ékologis alam, ngagaduhan tingkat partisipasi sareng perhatian anu luhur!Dina lagu, sakelompok inohong akrab dijieun Ch ...
    Maca deui
  • Dina krisis nasional ayeuna, urang bakal hirup sareng maot sareng anjeun

    Dina krisis nasional ayeuna, urang bakal hirup sareng maot sareng anjeun

    "Nalika kuring terang yén pabrik urang badé ngahasilkeun kamar gaya kotak pikeun rumah sakit isolasi sacara gancang, kuring hariwang sumping, tapi minantu kuring nyumputkeun konci mobil kusabab sieun bahaya jalma pabrik. Tapi salaku lalaki, nagara ngagaduhan kawani anu jarang ...
    Maca deui
  • Ngagungkeun festival ganda, mayar upeti ka mitra Chengdong anu lengket kana tulisan maranéhanana!

    Ngagungkeun festival ganda, mayar upeti ka mitra Chengdong anu lengket kana tulisan maranéhanana!

    2020 mangrupikeun taun anu khusus.Panyebaran global wabah pneumonia makuta anyar parantos nyababkeun tangtangan ageung pikeun pangwangunan proyék luar negeri.Tapi, jalma Chengdong anu ulet tacan diblokir ku wabah.Aranjeunna teu sieun tantangan jeung nyanghareupan kasusah.Bari mastikeun nyegah ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di rumah tangga Chengdong Camp

    Wilujeng sumping di rumah tangga Chengdong Camp

    Jam 8:18 tanggal 18 Méi 2020, kalayan keprok anu haneut sareng surak sadaya urang Chengdong, kemah Chengdong sacara resmi diumumkeun di lokasi énggal-énggal bumi!Ieu mangrupikeun waktosna pikeun nyegerkeun impian sareng ambisi sadaya jalma Chengdong, sareng ieu waktosna pikeun urang Chengdong pikeun balayar ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2